sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Talvi tuli takas.. :/



Heissan!

Tuli tässä tehtyä blogi  ja voi olla vähän alkeelinen kun ihan ekaa kertaa tälläistä väsäilen :D
Tänään sunnnutai aamuna kun heräsin ja katsoin ulos niin... Mikä pettymys siellä odotti LUNTA! Tänään vapaapäivänä olin suunnitellut kaikenlaista. Ensinnäkin oli tarkoitus kevään ekat pyörälenkil aloitttaa Saran kanssa, mutta se siirtyykin kunnes lumet sulaa. (toivottavasti pian! ) 
Mutta tämä meidän toinen pinsiöneiti oli ihan täpinöissään pissalenkillä aamulla. Ei yhtään haitannut vaikka satuttiin just ulos kun taivaalta tuli isoja hiutaleita. Rosi hääräili ja juoksenteli ja oli intoa täynnä :D Sai vähän hoputtaakin et mentäiskö jo sisälle kun kaikki paikat piti nuuskia ja kepit, kävyt yms. käydä läpi :D On Rosi kyllä ihanan utelias pinseripentu :) Apua tajusin juuri että Rosi on tasan 15 viikkoa. Mihin se aika on mennyt? Just tuntuu siltä että vähän aikaa sit vast kotiutus :D  
Hyvin meillä on kyllä mennytkin toisen pinseripennun kanssa. Rosi on oppinut suht sisäsiistiksi ettää pyytää ulos pissalle kun olen kotona. Yksin ollessa saattaa tulla vahinkoja mutta se on ymmärrettävää tässä iässä. 
Noh Rosi teki tässä muutama päivä sittten tempun kun löytys sängyltä pissat. Ja sängylle koirat ei saa tulla, sohvalle on saa tulla. 

Tässä Rosi tyytyväisenä nukkuu pää tyynyllä
sohvalla. illalla sänkyyn pissaamisen jälkeen.. 











Sisäsiisteyden lisäksi Rosi on todella oppivainen. Osaa mennä maahan, istua, antaa tassua, katse kontaktin, kieriä ja paikalla oloa ollaan alettu treenamaan. Niin ja näyttelyseisontakin menee loistavasti :) Hihnassa kulkemista myös ulkona harjoiteltu nyt kun lämmintä tullut ettei heti Rosi palele :)  Ja kärsivällisyyttä löytyy myös sen verran että saa luvalla mennä kupille syömään :) Rosi on niin ahne ruuan suhteen verratanu meidän vanhempaan neitiin Saraan :D Välillä Sara vasta aloittaa syömisen kun Rosi syönyt jo. Ja sit saa estää Rosia ettei mee syömään Saran ruokia koska Sara ei voi komentaa Rosia jos tulee sen kupille vaan lähtee pois. 

Pääsiäisestä sen verran tähän että oli kyllä ohjelmaa silloin. Pääsiäissunnuntaina meillä Turussa kävi Rosin sisko Frank kyläilemässä. Ihanaa saada Rosillekin pentuseuraa. Ei olla nähty  pentuja lähistöllä, tai ainakaan tuttuja keiden kanssa uskaltaisi leikkiä ennen kuin rokotukset kunnossa. 
Frankin suhteen Rosi oli aluksi vähän päälle käyvä kun niin innoissaan oli veljestään. Mutta kyllä se sit rauhoittui ja hyvät leikit sisaruksilla oli. Meidän 1,5 vuotias Sarakin oli innoissaan Frankista vähän seuraili sivummalta pentujen leikkiä :) 





Tässä Rosi touhuamassa Frank veljensä kanssa :)




Molemmilla oli hyviä ilmeitä 













Pääsiäismaanataina tuli Nera sisko käymään meillä ja taas Rosi sai mennä ;) Tosi hyvin silloinkin tultiin toimeen ja Sara iloitsi taas uudesta pentu tuttavuudesta. Sarakin on muuten puolsisar näille kun kaikilla sama emä :) Neralla ja Rosilla oli vähän enemmän juoksemis leikkiä kun Nera ei saa tulla sohvalle. Rosi oli vähän isompi sisaruksista mutta kyllä ne kasvaa perässä ;) 
Tänään muuten punnitsin molemmat koirat. Sara painoi 17 kg ja Rosi 9 kg. Huh kun Sarasta tullut iso tyttö :D No ei kumminkaa liian lihava ole ja säännöllisesti saa liikuntaa. Lumet sulaa niin sit pistetään Sara töihin ettei ole toukokuussa heti poikki agilitytreeneissä. 




Sarakin mukana katsomassa Rosin ja Nera siskon touhuja













vähän kuvaa Sarastakin :) 


Tähän loppuun vähän kuvia ja kuvaa myös Rosin uudesta hienosta pannasta. (Frankin omistaja teki sen meille) 
Nyt sitten odotellaan kevättä kunnolla että lumet sulais pois! :)






väsyneet tytöt oli pääsiäisen jälkeen kun Frank ja Nera oli käyneet meillä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti