sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Agility, mätsäri kuulumisia ja kaikkea muuta hauskaa ;)


Toukokuun alku mennyt tosi nopsaan. Kaikkea kivaa on ehtinyt tapahtua :)
mitä kivaa koirapuistosta löytyy?
Rosillakin tuli rokotukset voimaan toukokuun toisella viikolla ja päästiin tutustumaan koirapuistoon Rosin kanssa :) Ei tyttö yhtään kylläkään pelännyt siellä, ihan kun ois aikaisemminkin ollut siellä :D Heti innokkaana juoksemassa ja leikkimässä toisten kanssa :) Meillä kävi vielä niin hyvä tuuri kun menttin koirapuistoon että siellä oli pentuseuraa Rosille :) 



Paljon ollaan treenattu Rosin kanssa ulkona eri paikoissa seisottamista ja näyttelyjuoksua ja kehitystä tapahtunut. :) Oltiin helatorstaina Rosin kanssa ekoissa mätsäreissä Turussa kupittaalla. Ekaa kertaa häiriössä piti keskittyä. Itsella oli pientä jännitystä että miten menee vaikka kuinka monessa mätsärissä olen käynyt :D Ehkä sit johtus siitä kun eri koira ;) Mutta joo olin todella yllättynyt siitä kun tultiin mätsäriin niin kuinka rauhallinen Rosi oli. Katseli ympärilleen ja kuunteli mua tosi hyvin :) Pentuluokassa meitä oli vastassa aika paljon vanhempia pentuja. Rosilla on ikää 4,5 kk ja kaikki muut olivat ainakin sen 6 kk :D 
Rosi ja Sara innostus vähän hiekassa kierimään :D
  Rosi ihastutti tuomarin pusuilla ja Rosi antoi tosi nätisti koskea tuomarin ja hampaatkin näytti :) Ajattelin et juokseminen ei oikein kunnolla suju meiltä siinä hälinässä mutta turhaan epäilin. Hyvin Rosi keskittys tekemiseen vähän oli katsekontaktia muhun ravaamisessa mutta se sallitaan vielä pennulta tai varsinkni kun ekat mätsärit oli. :) Saatiin sijoituskin jopa. Pentujen punaisten 3 Rosi oli :) Ekoista mätsäreistä saatiin hyllylle pokaali ja ruusuke :) Olen niin tyytyväinen Rosiin miten hienosti osasi käyttäytyä ja miten hyvin pystyi keskittymään. 








Tässä vähän kuvasatoa mätsäreistä :)
                                                                           

saran kanssa alkoi tällä viikolla agilitykurssi Raisiossa ja kivaa oli :) Sara osaa innostua niin paljon kun pääsee agilityyn et alussa ihan mahdoton intoilija :D Saran piti taas siihen alkuun agissa näyttää kuinka kivaa tää on ja sai pienet pinserihepulit :D Ihanaa nähdä  Sara oikein  iloisena <3 Mentiin agilityssä 3-5 esteen rataa missä esteitä/putkia. Tosi hyvin Sara meni, kunhan itse pysyis perässä kun niin vauhti päällä tytöllä :D Ja kontaktiesteitä pitää vähän  harjoitella et Sara oppii jäämään oikeaan paikkaan :) Ensi viikkoa taas odotellessa et päästään vauhtiin :D Sitä ennen voitais käydä metsä- ja pyörälenkillä :) 

Äitienpäivä vietettiin Mynämäellä porukoilla. Rosi pääsi ekaa kertaa yökylään. Ja tyttö päätti sit nousta 7 aikaa aamulla virkeänä ylös jo :D Onneksi oli lämmintä ja sai koirat nauttia ulkoilusta :) Molemmat totteli hyvin vapaana kun harjoiteltiin luoksetuloa :) Kotiin kun päästiin niin koirat ihan väsyneitä et uni maistus :) 









auringon nauttijat kun kotiin päästiin :)


Ja kivaa koirilla oli keskenään kun on seuraa toisista :) Sarakin jaksaa ihan hyvin pysyä Rosin touhuissa mukana :D Rosi kasvaa kovaa vauhtia mutta onneksi Sara näyttää vielä pomon paikan aina joskus muistutukseski Rosille :) Kovasti odotellaan ja tehdään vetoleikkejä Rosin kanssa että nämä pentuhampaat vaihtuis :) Ja on tulosta tullutkin, harmi vaan kun en itse ole löytänyt mistään vielä Rosin hampaita.. :/  
Sara ja Rosi toivottaa hyvää kesän alkua kaikille lukijoille ja karvakuonoille ! :) <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti