maanantai 2. kesäkuuta 2014

Toukokuu: agilityä, ferencepäivät , näyttelyitä.


Aika taas vierähtänyt nopsaa. Kerrotampaas meidän toukokuusta :)
Vapun jälkeen käytiin epiksissä Saran kanssa omalla hallilla, eli tsaulla :) Menin Saralla starttiluokan ja mölliluokan.  Molemmissa luokissa tuli 5 virhepistettä kun Startissa Sara kieltäytyi kerran putkeen mennessä ja möllissä meni puomin liian sivusta ettei osunut kontakille. Mut molemmissa luokissa sijoitus oli silti 2! :) Saatiin hyvin kokemusta lisää ja olin tosi tyytyväinen meidän suorituksiin.

Rosin kanssa lähdin sitten samalla viikolla, sunnuntaina Ferencepäiville Karkkilaan. Mentiin bussilla Lohjalle ja siitä pääsin kyydillä Rosin veljen omistajan kyydillä.  Saraa en viitsinyt ottaa mukaan kun se on enemmän ihmisrakas koira kuin leikkis toisten kanssa :D Ja väsyneenä saralla menee joskus hermo uroksiin eikä sen murinaa jaksa kuunnella :D Sarppi sai vapaapäivän Rosista ;)
Ferencepäivillä oli siis Rosin pentueen sisaruksia ja myös A- pentueesta koiria (Saran pentue) . Päivä oli vähän epävakaa Turusta lähtiessä mutta onneksi sitten saatiin aurinkoinen päivä.  Alkuun oli  ferencekoirien kesken Match Show. Sai Rosillekin hyvin treeniä viikon päästä mentävään näyttelyyn, eka ulkonäyttely tänä vuonna.  Tässä mätsärissä Rosi sijoittui sinisten 2. :)
Sen jälkeen koirat sai taas riehua keskenään. Oltiin aidatulla pihalla missä pystyi koirat olla vapaana.
Rosilla ja sen siskoksilla Neralla ja Beiwellä oli omat leikit välillä :D Hauska oli seurata kolmikkoa. Ja muutenkin kaikki koirat tuli tosi hyvin toimeen keskenään.




ferencepäiviltä

Frank ja Rosi suorittamassa rataa. Menossa namien etsintä. 

Siskosket Nera, Beiwe ja Rosi <3 

Kotiin lähdettiin siinä iltapäivällä. Menin Rosin kanssa Karjaalta junalla Turkuun. Rosi oli poikki päivästä eikä välittänyt vierelllä olevista koiristakaan. Junamatka meni nukkuen Rosilla.  Kiva päivä oli kaikin puolin <3

Seuraavalla viikolla käytiin vähän lisää epistelemässä agilityssä. Tällä kertaa ei oltu omalla hallilla. Oltiin naapurihallilla, ATT:lla. Rosikin pääsi mukaan turistiksi. Otin Saran kanssa yhden lähdön mölliluokassa. Rata oli kiva, siinä oli yksi kohta mitä ei hirveästi oltu treeneissä menty. Ja kun ajattelin liikaa niin tietty menin siinä sekaisin ohjaessa koiraa :D Mutta epiksistä oppii ja tällä kertaa Sara ei haukkunut ihmisiä radan reunoilla niin kun ekoissa epiksissä ATT:lla :D




11.5 Rosilla oli näyttelyt Helsingissä. Otettiin Sarakin mukaan sinne vaikkei saanut turisteja olla. Sara odotti autossa kehien ajan. Onneksi pinsereitä ei ole paljon yleensä näyttelyissä niin ei Sarpin tarvinnut kauaa odottaa.  Tällä kertaa ei itse tarvinnut jännittää. Halusin nähdä Rosin esiintymistä kehässä joten kasvattajan tytär esitti Rosin. Ja hyvin Rosi esiintyi.  Tuomari kielsi Rosilta namien käytön vaan niin itse en ois niin hyvin pystynyt ilman nameja Rosia esittääkää varmaan :D
Rosin luokassa oli 2 muuta narttua.  Rosin sijoitus JUN ERI 1! Ja todella hyvän arvostelun sai, pitää vielä kehittyä tytön niin siksi ei saanut SA:ta.
Näyttelyiden jälkeen menimme Helsingin koirapuistoon Rajasaareen.  Sinne tuli myös Rosin veli Frank ja Saran sisko Cira ja dopperin pentu Buddy.  Ja puistossa odotteli meitä Rosin sisko Beiwe :)


Kuvia rajasaaresta. Ihana paikka oli <3







Pinskuja kiinnosti mäyräkoira. mut mäykky osasi komentaa.


Rosi ja Beiwe kahlaamassa





Buddy dopperin pentu ja Rosi




Edellis viikolla oli Lounais-suomen snautseri-pinseriyhdisyksen  kevätrieha viikonloppuna.  Lauantaina oli agilitypäivä piikkiössä. Siellä olin Saran kanssa ja opittiin uutta :) Sara jaksoi hyvin vaikka oli lämmintä.
Sunnuntaina sitten oli rallytokoa, ja näyttelykoulusta. Ja alkuun luentoja. Siellä olin Rosin kanssa. Ja näyttelykoulutuksesta sain eniten irti Rosin kanssa, oli todella hyvä koulutus ja kattava. Kannatti mennä :)

Sara agiltyssä odottelee vuoroaan. 

Sarppi viilentää itseään nurmikolla ja vähän auton alle yritti mennä :D






Vielä loppuun kerron meidän dobokurssista. Se siis loppui viime viikolla. Sara ja Rosi on molemmat kehittynyt hyvin kurssilla. Ja Sara kun ekalla kerralla jännitti kun pallon päällä oltiin niin nyt Sarpista on tullut oikein iloinen dobokoira. Ostin oman Dobopallon, pitää laittaa kuvia kun koirat doboilee :)

Rosin uusi koirakaveri canicros treeneistä tuttu  :)


Hyvää alkanutta kesää kaikille! Tähän tällä kertaa lopetan. Yritän ehtiä tällä viikolla kirjoittamaan vielä meidän Tallinnan matkan koiranäyttelystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti